Meer informatie

Wij bezorgen elke donderdag

in Bolsward/sneek en omgeving, 


ook in uw woonplaats


Informeer naar de mogelijkheden

E-mail of Mobiel


(Ons assortiment kan variƫren)

De deur niet uit voor je groenten en fruit, da's handig, en wees gerust we blijven gewoon open !!


Zeker in deze moeilijke onzekere tijd en met de nodige maatregelen, doen wij ons best om u wekelijks van verse groenten en fruit te voorzien. Dat dit niet altijd vanzelf gaat op dit moment, zult u ook begrijpen.


Het is gelukkig extra druk, wat natuurlijk prachtig is, maar er moeten meer producten beschikbaar zijn, en dat is op dit moment soms best lastig door de huidige (corona) situatie.


Ook in "groenteland" zijn het onstuimige tijden, bijna heel de wereld in lockdown, steeds meer werknemers ziek, en bedrijven die (deels) sluiten. Hierdoor worden er ook in ons vak minder producten geimporteerd vanuit andere landen.


Simpel gezegd, er is niet altijd genoeg groente en fruit beschikbaar, en is het wel beschikbaar, zijn er soms niet genoeg medewerkers om alles te verwerken of te vervoeren.


Langere wachttijden bij de grenzen, meer controles en strengere regels op de bedrijven, en ga zo maar door.


Ook zitten we nu met de overgang van buitenlandse groente naar de hollandse groente, en daar is voorlopig nog te weinig beschikbaar van om aan de vraag te voldoen.


Hierdoor zitten de prijzen in de lift, worden veel, vooral groentesoorten verdeeld (iedere groothandel wat), en gaan de prijzen op en neer. U begrijpt dat het voor ons als online shop lastig is voor de juiste prijsvoering, en het bijhouden hiervan.


Vandaar dat u de shop voorlopig pas zal zien vanaf maandagavond, Dit om u als klant de beste prijs van het moment te geven.


Dus woensdag voor 17:00 besteld is donderdag bezorgd, bestellen kan (voorlopig) vanaf maandagavond, of vanaf het moment onze digitale folder via whatsapp verschijnt.


Wilt u ook bestellen, en twijfelt u of we in uw woonplaats bezorgen, stuur ons dan eerst een e-mail of WhatsApp.


Onze digitale folder ontvangen? Stuur folder naar 06 -14 05 85 23 met uw naam en woonplaats ** Wij wensen u een voorspoedige tijd, en let een beetje op elkaar, maar niet van te dichtbij...... voor nu.


Heeft u nog vragen, dan kunt altijd even contact met ons opnemen.


Herman & Madelon


Fruit voor uw bedrijf

Hegewier 6b

8771 RN Nijland


06 - 14 05 85 23

06 - 40 73 97 06


info@fruitvooruwbedrijf.nl


Wij bezorgen elke donderdag

in Bolsward/sneek en omgeving, 


ook in uw woonplaats


Informeer naar de mogelijkheden

E-mail of Mobiel


(Ons assortiment kan variƫren)